Par biedriem

moderniedarzi_logo_zals
FISH FARMING TAURUPE, SIA

Mēs – pārliecinātu rīdzinieku ģimene – pārcēlāmies no pilsētas uz laukiem un nodibinājām uzņēmumu SIA Fish farming Taurupe.
Mūsu sākotnējais plāns bija audzēt un pārdot tikai zivis, bet pāris gadu laikā mūsu darbība ir krietni paplašinājusies un pašlaik mēs rūpējamies arī jau par 500 mājputniem.
Mūsu saimniecībā var satikt skaistās Koi karpas, karpas un stores, lielas un mazas vistas, pīles, zosis, fazānus, pāvus, irbītes un paipaliņas. Mūsu galvenais mērķis un uzdevums ir veseli un skaisti putni un zivis, kas priecēs acis un rotās sētas. Lai to nodrošinātu mēs cītīgi strādājam pie vaislas materiāla un rūpējamies par mūsu putnu un zivju labsajūtu. Darām visu, lai jūs saņemtu pašu labāko – krāšņākos putnus un skaistākās zivis.
Augot esam izveidojuši interneta veikalu, kur atradīsiet visu nepieciešamo veiksmīgam putnkopim, zivjkopim kā arī dārza saimniekam.

www.moderniedarzi.lv

ht_liels-sauklis_lp_
HANSA TRAINING, SIA

Pieaugušo neformālās izglītības un profesionālās pilnveides mācību centrs. Piedāvājam daudzveidīgus augstas kvalitātes mācību pakalpojumus individuāli un uzņēmumiem pieredzējušu un kompetentu ekspertu vadībā.

www.hansatraining.lv

hieroglifs_international-transparent
HIEROGLIFS INTERNATIONAL, SIA

Uzņēmums jau vairāk nekā 10 gadus sniedz ar valodām saistītus pakalpojumus – mutisko un rakstisko tulkošanu, valodu kursus, kā arī pēdējos gados arī izklaides iespējas vēstures cienītājiem, piedāvājot iepazīt “tumšā tūrisma” galamērķus – mazāk zināmas un aizmirstas vietas.
Tulkošanas pakalpojumu klāsts ietver dokumentu tulkošanu, korektūru, lokalizāciju, secīgo tulkošanu, sinhrono tulkošanu, rediģēšanu un datorizdevniecību vairāk nekā 150 valodās. Hieroglifs International ir saņēmis oficiālu sertifikātu ISO 9001:2008, kas apliecina mūsu tulkošanas standartu atbilstību augstākajām prasībām. Tāpat birojs piedāvā arī valodu apmācību – pieejami kursi angļu, latviešu, krievu, vācu, franču, itāļu, spāņu un zviedru valodās.
Hieroglifs International ir arī viens no retajiem netradicionālā tūrisma cienītājiem un pirmais valodu speciālists Latvijā, kas pievērsies šādām izklaides iespējām. Sadarbībā ar SIA “USEPP” tiek rīkoti braucieni uz tādiem salīdzinoši netipiskiem tūrisma objektiem kā Skrundas kara pilsētiņa, Zeltiņu bijusī raķešu bāze, Irbenes radiolokatori un to apkaime, Liepājas Karostas forti u.c. Tūres notiek gida pavadībā un to laikā apmeklētajiem ir iespēja ienirt šo aizmirsto vietu vēsturē un piedalīties aizraujošā spēlē, kas pārbauda viņu orientēšanās spējas šajā ar pagātnes liecībām piesātinātajā vidē.

www.hieroglifs.com

latconsul_logo_samazinats
LATCONSUL, SIA

Biznesa konsultāciju un mācību centrs “LatConsul” jau gandrīz 14 gadus veiksmīgi darbojas vadības konsultāciju un uzņēmumu apmācību jomā. Šo gadu gaitā gūtā klientu uzticēšanās, uzkrātā pieredze un zināšanas, apmācot daudzus nozīmīgus Latvijas uzņēmumus, ir atbildīgas attieksmes pret klientu un augstas kvalitātes mācību pakalpojumu garants.

www.latconsul.lv

perfektbuve-logo
PERFEKT BŪVE, SIA

• Rekonstrukcija un Renovācija
  • Būvniecība
  • Projektēšana
  • Interjera modelēšana
  • Tehniskā apsekošana

www.perfektbuve.lv

double-sun-logo1
SKAISTUMA SALONI GABRIELS, SIA

Skaistuma un solāriju studija Double Sun atrodas Avotu ielā 10, Rīgā. Double Sun pārliecinoši īsteno skaistuma filozofiju Jūsu dzīvē. Tā ir īsta oāze tiem, kas vēlas iegūt perfektu frizūru, lielisku augumu un veselīgu iedegumu jebkurā gadalaikā un jebkuros laika apstākļos, nezaudējot dārgo laiku.

SIA Skaistuma saloni Gabriels nodarbojas ar profesionālas matu kosmētikas distribūciju Baltijas valstīs.

www.doublesun.lv