Latvijas Mazo un vidējo uzņēmumu asociācija paraksta NVO un Ministru kabineta sadarbības memorandu

memorands

2017. gada 22. februārī notika NVO un Ministru kabineta sadarbības memoranda īstenošanas padomes rīkotā konference “LĪDZDALĪBA=PARTNERĪBA?”. Konferences laikā ap 20 nevalstiskās organizācijas pievienojās NVO un Ministru kabineta sadarbības memorandam, tostarp Latvijas Mazo un vidējo uzņēmumu asociācija.

Ministru prezidents Māris Kučinskis, uzrunājot konferences dalībniekus, pauda: “Profesionālas nevalstiskās organizācijas ir viens no stipras valsts pārvaldes nosacījumiem. Gribu uzsvērt, ka vienlaikus svarīgi ir arī tas, lai katra sabiedriskā organizācija tiešām pārstāvētu noteiktu sabiedrības daļu, nevis tiktu dibināta tikai tāpēc, lai pretendētu uz valsts budžeta vai ES struktūrfondu finansējumu”.

Latvijas Mazo un vidējo uzņēmumu asociācijas valdes locekle Aija Lokenbaha lolo cerību, ka NVO un Ministru kabineta sadarbības memoranda parakstīšana asociācijai dos iespēju vēl pilntiesīgāk pārstāvēt uzņēmumu intereses, lai  ietekmētu procesus valstī un tādējādi veicinātu uzņēmējdarbības vidi un uzlabotu uzņēmēju dzīvi kopumā.

Konferencē “LĪDZDALĪBA=PARTNERĪBA?”, kas notika Ministru kabineta telpās, pulcējās vairāk nekā 80 NVO un valsts pārvaldes pārstāvju no visas Latvijas.

Plašāka informācija par konferenci: http://www.mk.gov.lv/lv/aktualitates/rosina-nvo-ciesak-sadarboties-veidojot-partneribas