E-komercijas seminārs uzņēmējiem

Semināra laikā dalībnieki tiks iepazīstināti ar dažādām aktualitātēm e-komercijas jomā: par jaunākajiem “labās prakses” piemēriem, iespējām un izaicinājumiem Latvijā un vienotajā ES iekšējā tirgū, šķēršļiem veiksmīgas e-komercijas veikšanai un iespējamiem risinājumiem to novēršanai. Tāpat semināra laikā paredzēts sniegt ieskatu  jaunajās e-mārketinga metodēs preču un pakalpojumu virzīšanai tīmekļa vietnē, kā arī sniegt praktiskus padomus veiksmīgas uzņēmējdarbības veikšanai e-komercijas jomā.

E-komercijas seminārs notiks šā gada 25. martā no plkst. 09:00 līdz 16:00 Ekonomikas ministrijā
(Rīgā, Brīvības ielā 55, ieeja no Baznīcas ielas puses, 2. stāvā, 224. telpā)

Aicinām pieteikties dalībai seminārā līdz š.g. 23. martam, tiešsaistē aizpildot pieteikuma reģistrācijas formu, kura ir pieejama šeit.
Dalība pasākumā – bezmaksas.
Semināra norisi varēs vērot arī tiešsaistē Ekonomikas ministrijas tīmekļa vietnē www.em.gov.lv.
Videotranslāciju nodrošinās Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija.
E-komercijas seminārs ir viens no E-prasmju nedēļas pasākumiem. Šogad E-prasmju nedēļa Latvijā notiks jau sesto reizi (no 23. līdz 27.martam), un tā tiek organizēta GetOnline Week 2015 ietvaros un Eiropas kampaņas e‑Skills for Jobs 2015 ietvaros.

Papildu informācijai par semināru lūdzam sazināties ar Edgaru Višu, Ekonomikas ministrijas Iekšējā tirgus departamenta Konkurences, tirdzniecības un patērētāju tiesību nodaļas vecāko referentu (tālr.67013179, Edgars.Viss@em.gov.lv).