Diskusija “Kas veicina uzņēmējdarbības uzsākšanu?”

Amerikas Tirdzniecības palāta Latvijā sadarbībā ar Amway un Latvijas Mazo un vidējo uzņēmumu asociāciju aicina apmeklēt prezentāciju un diskusiju  “Kas veicina uzņēmējdarbības uzsākšanu?”. Pasākums notiks 21. martā pulksten 11:00 (reģistrācija un kafija no 10:30) Pullmana Riga Old Town viesnīcā, Jēkaba ​​ielā 24 (2.stāvā). Ieeja bez maksas, bet reģistrācija ir obligāta!

Sīkāka informācija par pasākumu un reģistrācija: https://www.mitto.me/kas-veicina-uznemejdarbibas-uzsaksanu

Amway globālās uzņēmējdarbības pētījums (AGER) ietver datus par Latviju un Baltiju, kas būs interesanti ne tikai uzņēmējiem, bet arī tiem, kas vēl tikai grasās dibināt savu uzņēmumu. Prezentācijai sekos diskusija, kurā pieredzējuši eksperti mēģinās atbildēt uz jautājumiem par to, cik viegli Latvijā ir dibināt uzņēmumu, kas attur Latvijas iedzīvotājus dibināt savus uzņēmumus? Kā Latvija varētu artvieglot uzņēmumu dibināšanu un administrēšanu?

Paneļdiskusijas runātāji:
– Aivars Timofejevs, Rīgas Ekonomikas augstskolas zinātniskais lidzstrādnieks un pētnieks
– Kristaps Soms, Uzņēmējdarbības konkurētspējas departamenta direktors, Ekonomikas ministrija
– Diāna Kalēja, Latvijas Mazo un videjo uzņēmumu asociācijas valdes priekšsēdētāja
– Juris Zalāns, CEO, Benefits Latvija

Moderators:
– Rasmuss Filips Geks, Providus pētnieks, QUO Tu domā valdes loceklis

Pasākums notiks latviešu valodā.