Atvērtā biedru kopsapulce novembrī

– 15.00- 15.10 Sapulces atklāšana – valdes loceklis Nauris Vītols;
– 15.10-15.20 Asociācijas jaunumi – valdes loceklis Lauris Morics;
– 15.20 – 15.25 Likumdošanas un politikas veidošanas darba grupas koordinātori Inga Ansone un Nauris Vītols;
– 15.25-15.30 Izglītības un pašizaugsmes darba grupas koordinātore Ieva Andersone;
– 15.30-16.00 Asociācijas biedri pastāsta par sevi un sniegto pakalpojumu un/vai preci ( katra klātesošā 2 min. prezentācija );
– 16.00-16.30 Kafijas/tējas pauze;
– 16.30-17.30 Tikšanās ar ekspertu Danu Ludvigu – LU datorzinātņu pētnieci, “.lv” reģistra (NIC) mārketinga un komunikācijas vadītāja. Eiropas Nacionālo augstākā līmeņa domēnu reģistru padomes (CENTR) biedre, kura 10 gadu laikā uzkrājusi pieredzi, analizējot un izvērtējot Latvijas kibertelpā esošo uzņēmēju domēnu vārdu izvēlē un administrēšanā pieļautās kļūdas.
Dana Ludviga stāstīs par juridiskajiem aspektiem, kuri jāievēro, reģistrējot domēna vārdu, lai to vēlāk nepazaudētu. Tiksim iepazīstināti ar likumu grozījumiem, ar kuriem VID pastiprina e-komercijas uzraudzību, kā arī CERT.LV un MIDD informācijas tehnoloģiju drošību. Kā šie grozījumi varētu ietekmēt Jūs un Jūsu mājaslapas apmeklētājus? Diskutēsim par domēna vārda dažādām sejām to nolaupīšanu un kā uzņēmumam aizsargāt sevi un savu digitālo identitāti. Tikšanās laikā būs iespēja mācīties no zināmu starpvalstu, kā arī pašmāju uzņēmumu pieredzes, viņu pieļautajām kļūmēm, kā arī iedvesmojošiem piemēriem.
– 17.30-18.00 Jautājumi ekspertam.

Vietu skaits ir ierobežots! Aicinām apstiprināt savu dalību līdz šī gada 23.novembrim (ieskaitot), aizpildot reģistrācijas formu:
Dalība: BEZMAKSAS
Paņemt uz pasākumu vizītkartes.