Atvērtā biedru sapulce “Vispārīgā datu aizsardzības regula – būtiskākās izmaiņas”.

Turpinot tradīciju, atvērtā biedru sapulcē viesosimies pie Asociācijas biedra Jolantas Gertkes, kas nodrošina grāmatvedības ārpakalpojumus gan uzņēmumiem, gan pašnodarbinātām personām, piedāvā arī gada ienākumu deklerācijas sagatavošanu. Tel.+26144117
Norises vieta šoreiz pie Jolantas Gertkes sadarbības partnera kofeins.lv (Biedrība “Deju Stunda”), Matīsa ielā 16 (ieeja no sētas puses).

Dalība bez maksas, aicināts ikviens interesents aizpildot reģistrācijas formu – https://www.mitto.me/lmvua-25042018

– 15.00- 15.20 Asociācijas valdes loceklis Nauris Vītols atklāj tikšanos. Īsumā par asociāciju, 2018.gada plāniem, mērķiem un gaidāmiem pasākumiem;
– 15.20-15.30 Mārketinga darba grupas koordinātore Zaiga Brača / “Mārketinga DG tikšanās Nr.4 – “Satura mārketinga prāta vētra” (22.05.2018);
-15.30-15.40 Nodokļu un likumdosanas darba grupas koordinātore Inga Ansone/ īss izklāsts par darba grupas tikšanos plānu;
– 15.40-15.50 Asociācijas valdes priekšsēdētāja Diāna Kalēja – sociālā tīkla sekotāju un viesu aktivitātes kāpums, biedru slēgtās grupas nozīme;
– 15.50-16.00 Asociācijas biedra Jolantas Gertkes prezentācija;
– 16.00-16.30 Asociācijas biedri pastāsta par sevi un sniegto pakalpojumu un/vai preci ( katra klātesošā 1 min. prezentācija );
– 16.30-17.00 Tīklošanās – kafijas/tējas pauze;
– 17.00-17.45 Fizisko personu datu aizsardzības speciālists Jānis Rāzna prezentācijas laikā, izstāstīs kas ir dati, kādas ir galvenās izmaiņas atšķirībā no šobrīd spēkā esošā Fizisko personu datu aizsardzības likuma, kā arī vērsīs uzmanību uz vairākām būtiskām lietām, par kurām katrā uzņēmumā būtu jāpadomā un jāizdara;
– 17.45-18.00 Jautājumi ekspertam.