Atvērtā biedru sapulce ar ekspertu Nauri Vītolu 27. septembrī – Kas ir “Millennials” paaudze?

Aicinām apmeklēt ikmēneša Atvērto biedru sapulci šā gada 27. septembrī plkst. 15.00! Turpinot tradīciju, šajā sapulcē viesosimies pie Asociācijas biedra Large size shoes “Apavi 40+”, kas atrodas Rīgā, Valdemāra ielā 38 (ieeja no Ģertrūdes ielas), 4. stāvs, 402. telpa.

14.45-15.00 Reģistrēšanās;
15.00- 15.10 Asociācijas valdes locekle Agita Šmate atklāj tikšanos. Īsumā par asociāciju, tuvākiem plāniem un pasākumiem;
15.10-15.20 Asociācijas valdes locekle Diāna Kalēja sīkāk iepazīstinās biedrus ar programmas “Biedrs Biedram” nozīmi un kārtību kā varam būtu noderīgi viens otram asociācijas ietvaros;
15.20-15.35 Asociācijas biedri pastāsta par sevi un sniegto pakalpojumu un/vai preci (katra klātesošā 2 min. prezentācija );
15.35-15.50 Veiksmīgs Uzņēmējs Latvijā pārstāvis iepazīstinās ar sniegto pakalpojumu un iespēju izveidot profesionālu sižetu reklāmas nolūkos;
15.50-16.00 Ekskursija Asociācijas biedra Large size shoes “Apavi 40+” telpās;
16.00-16.30 Kafijas pauze;
16.30-17.30 Tikšanās ar ekspertu – Nauri Vītolu – uzņēmuma Benefits Latvija līdzdibinātājs. LU Sociālo zinātņu studiju absolvents. Guvis 5 gadu darba pieredzi gan valsts, gan privātajā sektorā. Praktisko biznesa pieredzi ieguvis uzņēmējdarbībā, darba resursu plānošanā un optimizācijā, kā arī pārdošanas un mārketinga vadībā. Ikdienā ir daļa no profesionāļu komandas individuālu uzņēmuma darbinieku motivācijas sistēmu izstrādē. Tic, ka Latvijā ir gan lieliski darbinieki, gan izcili darba devēji, tiem vienkārši jāpalīdz vienam otru saredzēt.
17.30-18.00 Jautājumi ekspertam.

Lūgums savu dalību sapulcē pieteikt rakstot uz e-pastu: info@lmvasociacija.lv vai pa tālr. 26558079
Uz pasākumu līdzi paņemiet vismaz 30 vizītkartes.

Raženu rudeni vēlot,
Aija Lokenbaha
Latvijas Mazo un vidējo uzņēmumu asociācija