Atvērtā biedru sapulce – 25. oktobrī ar ekspertu Aināru Lankovski

Turpinot tradīciju, oktobra sapulcē, 25. oktobrī plkst 15.00 viesosimies pie Asociācijas biedra AMANéSPA Jāņa ielā 12 (Vecrīgā).

14.45-15.00 Reģistrēšanās;
15.00-15.10 Asociācijas dibinātāja un valdes locekle Aija Lokenbaha atklāj tikšanos. Īsumā par asociāciju, tuvākiem plāniem un pasākumiem;
15.10-15.20 AMANéSPA prezentācja;
15.20-16.00 Asociācijas biedri pastāsta par sevi un sniegto pakalpojumu un/vai preci (katra klātesošā 3 min. prezentācija);
16.00-16.30 Kafijas/tējas pauze;
16.30-17.00 anaZana Latvija uzņēmuma vadītāja un īpašniece Lidija Školnija iepazīstinās klātesošos ar jauno projektu “Customer Development Concept”, kas paredzēts mikro un mazajiem uzņēmējiem un to pakalpojumu un/vai preces virzīšanai Internetā caur telefonu;
17.00-17.45  Tikšanās ar ES fondu ekspertu – Aināru Lankovski. Pieredzējis pasniedzējs, pētnieks un starptautisku projektu vadītājs datu centrā PARKOVIY (Ukrainā), SIA Lattelecom, datu centrs DEAC u.c. Ieguvis sociālo zinātņu maģistra grādu un vēstures zinātņu maģistra grādu Latvijas Universitātē. Papildus pilnveidojis zināšanas Latvijā un Eiropā par programmu HORIZON 2020 un ES projektu vadīšanu. Praktisko pieredzi guvis vadot vairākus HORIZON 2020 projektus Latvijas un ārvalstu uzņēmumiem. Ieguvis plašu pasniedzēja pieredzi jau kā Lattelecom mācību centra pasniedzējs, gan arī starptautiskos pasākumos un prezentācijās;
17.45-18.00 Jautājumi ekspertam.

Lūgums dalību sapulcē pieteikt, rakstot uz e-pastu: info@lmvasociacija.lv, vai pa tālr. 29588201 (Diāna).
Uz pasākumu paņemiet līdzi vizītkartes.